19.5 C
Knokke-Heist

Indiscipline 2023: Het Meest Verwachte Kunstevenement

Op 1 april 2023 vindt het jaarlijkse evenement Indiscipline plaats in het Grand Casino Knokke. Dit evenement is bekend om zijn unieke setting en biedt een perfecte context voor nieuwe en verrassende kunst- en filmperformances.

Xavier Garcia Bardon zal de verhalen en geruchten rond het legendarische EXPRMNTL-festival van 1967 aan het licht brengen. Darius Dolatyari-Dolatdoust zal ons verrassen met een performance geïnspireerd door de wandtapijten van Jean Lurçat. De doorlopende choreografie van Emmilou Rösling zal de bezoekers meenemen op een reis door de tijd. Beeldend kunstenaar Mounira Al Solh neemt ons mee naar het strand en Kiluanji Kia Henda gebruikt een schimmenspel om ons op een historische tocht te leiden. De stemperformance van Stine Janvin en het vrouwenkoor The Zangles zullen de bezoekers vermaken tot in de late uurtjes.

Indiscipline 2023 is een samenwerking tussen Knokke-Heist, WIELS, Brussel en Jester, Genk en wordt gecureerd door Dirk Snauwaert & Helena Kritis. Er zijn slechts 300 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij en bestel nu je tickets online! Tijdens het evenement zijn er voldoende pauzemogelijkheden en is er een bar aanwezig voor kleine hapjes en drankjes.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen