18.4 C
Knokke-Heist

Iness Chtouki Strijdt voor Kroon Miss Fashion 2024: Haar Verhaal

In onze kustplaats Knokke-Heist, schittert de 20-jarige Iness Chtouki als een ster aan de horizon. Als een van de 25 finalisten van de Miss Fashion 2024 competitie vertegenwoordigt ze onze gemeenschap met trots en ambitie. Frans is haar moedertaal, maar dankzij haar verblijf in Knokke-Heist spreekt ze nu ook vloeiend Nederlands.

Sport is een grote passie van Iness. Ze houdt haar lichaam en geest scherp met frequente bezoeken aan de sportschool en weekendjoggingrondjes. Maar Iness’ toewijding reikt verder dan de sportschool. In een lokaal woonzorgcentrum biedt ze liefdevolle hulp aan ouderen. Na schooltijd werkt ze ook in de plaatselijke Albert Heijn, om haar studies te ondersteunen.

Iness ziet de Missverkiezing niet als een competitie, maar eerder als een platform voor persoonlijke groei. Ze vertelt: “Het gaat om het opbouwen van zelfvertrouwen en laten zien dat iedereen kan meedoen. Missverkiezingen draaien niet alleen om schoonheid!”. Haar academische reis heeft haar voorbereid op deze uitdaging. Ze is net afgestudeerd in kantooradministratie en gegevensbeheer en is van plan om volgend jaar verpleegkunde te gaan studeren.

Haar droom is om in een ziekenhuis te werken, bij voorkeur op de kinderafdeling. “Ik heb tijdens mijn middelbare school de opleiding zorgkundige gevolgd, dus ik heb al enige ervaring in de zorg, ook dankzij mijn werk in het woonzorgcentrum”, legt Iness uit.

Iness is dankbaar voor de ervaring die ze opdoet met haar medekandidaten en de steun van haar familie en vrienden. Ze concludeert: “Het wordt een drukke maar fantastische zomer! Mijn ouders en vriend geven me een enorme boost vol zelfvertrouwen en motivatie”.

Laten we samen met Iness uitkijken naar de finale op 28 oktober 2023 in de Eskimofabriek in Gent. Steun onze plaatselijke vertegenwoordiger, Iness Chtouki (nr 9), door hier te stemmen.

Zorg dat je op de hoogte blijft van het laatste lokale nieuws en updates door je te abonneren op onze digitale krant. Deel je gedachten in de reacties of deel dit artikel op social media om Iness te steunen in haar streven naar de Miss Fashion 2024 titel.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen