18.2 C
Knokke-Heist

Informeel raadsspreekuur in Sluis / Oostburg: ideaal voor burgers om hun wensen en ideeën te bespreken

Inwoners van de gemeente Sluis / Oostburg krijgen de unieke kans om in een informele setting met gemeenteraadsleden in gesprek te gaan tijdens het raadsspreekuur dat gehouden wordt in het gemeentehuis. Dit spreekuur is bedoeld voor burgers om hun ideeën en wensen te bespreken, en niet voor onderwerpen die al op de agenda van de gemeenteraad staan of reeds zijn behandeld, klachten of individuele problemen.

Op donderdagavond van 19.00-20.00 uur kunnen van de gemeente Sluis in Oostburg terecht in het gemeentehuis voor een informeel gesprek met raadsleden. Van iedere fractie zal er één persoon aanwezig zijn om de gesprekken te leiden. Dit spreekuur biedt burgers de kans om hun ideeën en wensen te bespreken en de raadsleden beter te leren kennen.

Om deel te nemen aan het raadsspreekuur, moet u zich uiterlijk op vrijdag voorafgaand aan het spreekuur voor 12.00 uur aanmelden via griffiersbureau@gemeentesluis.nl. Vermeld hierbij waarover u met de raadsleden in gesprek wilt gaan, uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.

Conclusie: Dit informele raadsspreekuur in Oostburg biedt burgers de kans om hun stem te laten horen en hun ideeën en wensen te bespreken met de raadsleden.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen