HomeKnokke-HeistInner Wheel schenkt 100 well-being pakketten aan af AZ Zeno

Inner Wheel schenkt 100 well-being pakketten aan af AZ Zeno

Service Club Inner Wheel Knokke-Heist Oostkust steunt diverse projecten in onze regio. Na het Rode Kruis Knokke-Heist en de vzw TeJo wil de serviceclub dit jaar ook de behandeling van kankerpatiënten in het AZ Zeno een duwtje in de rug geven. In samenwerking met de oncologische dienst van het ziekenhuis werden 100 “Well-being”-pakketten samengesteld en op donderdag 8 juli overhandigd aan de directie. Op deze manier willen de leden van Inner Wheel Knokke-Heist Oostkust de kankerpatiënten toch een goed gevoel geven bij het verlaten van het ziekenhuis. 

Huidveranderingen door chemotherapie 

Chemotherapie kan een invloed kan hebben op de huid. Mogelijks wordt de huid droog of schilferig, of zelfs harder en meer gespannen. Tijdens de behandeling kunnen huidkloven aan de handen ook voorkomen of zelfs uitslag. De huid kan ook gevoeliger zijn voor zonlicht tijdens de behandeling. Huidveranderingen ontstaan meestal heel geleidelijk en verdwijnen meestal ook langzaam. Dit is de reden waarom er extra zorg voor de huid moet gedragen worden om uitdroging te voorkomen. Dankzij Inner Wheel krijgt elke chemopatiënt die in Knokke-Heist het ziekenhuis verlaat, voortaan een pakket met kwalitatieve verzorgingsproducten als geschenk.  

1 REACTIE

  1. Geweldig , mooi zo , laat deze patienten er maar wel bij varen . Veel beterschap en welzijn gewenst aan jullie allemaal

Er zijn geen reacties meer mogelijk.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers