zondag, april 14, 2024
HomeKnokke-HeistInnovatief Totaalconcept Verrijkt Knokke-Heist

Innovatief Totaalconcept Verrijkt Knokke-Heist

Een revolutionair totaalconcept opent binnenkort in Knokke-Heist, bedacht door de West-Vlaamse onderneemster Valerie Vanhonsebrouck. Dit ambitieuze project, een combinatie van sport, spel en ontspanning, is uniek in Vlaanderen en belooft een attractie te worden voor zowel inwoners als toeristen.

Unieke Mix van Activiteiten

Het complex, met een indrukwekkende oppervlakte van 9.040 m², biedt een rijke diversiteit aan activiteiten. Centraal staat een state-of-the-art bowlingbaan met 24 banen, inclusief hyperbowling, een variant die bowlen toegankelijker maakt voor iedereen. Valerie, al succesvol met bowlings in Brugge, Sint-Martens Latem, De Panne en Blankenberge, ziet Knokke-Heist als de perfecte locatie voor haar vijfde vestiging.

(c) GPTgenix

Innovatie en Toegankelijkheid

De Fast Tag Room, een primeur in Vlaanderen, combineert technologie en sport. Spelers verzamelen punten door verlichte ’tags’ aan te raken, bijgehouden op RFID-polsbandjes. Dit concept spreekt zowel jongeren als volwassenen aan. Daarnaast omvat het complex een indoorkartingbaan, een kinderspeeldorp, een polyvalente zaal, een restaurant, lounge, poolbiljartruimte, darts-room en karaoke booths.

Indrukwekkende Indoorkarting

(C) GPTgenix

De indrukwekkende indoorkarting op de eerste verdieping. Met elektrisch aangedreven e-karts biedt het parcours een uitdagende ervaring met haarscherpe bochten en verrassende elementen. Er is ook aan de toeschouwers gedacht, met een tussenplatform en tribune voorzien van een pitstopbar.

Duurzaam en Modern Ontwerp

Valerie heeft bij de ontwikkeling van dit avonturenpark grote waarde gehecht aan duurzaamheid. Het minimalistische en moderne ontwerp omvat witte gevels, grote raampartijen en een energieneutraal dak uitgerust met zonnepanelen. Dit benadrukt haar commitment aan ecologische verantwoordelijkheid.

Stimulans voor Jaarrond Toerisme

Dit totaalconcept is niet alleen een aanwinst voor Knokke-Heist maar versterkt ook de toeristische aantrekkingskracht buiten het zomerseizoen. Het biedt iets voor iedereen: van gezinnen tot bedrijven op zoek naar teambuildingactiviteiten.

Met dit nieuwe totaalconcept verrijkt Knokke-Heist haar toeristisch aanbod aanzienlijk. Dit visionaire project van Valerie Vanhonsebrouck belooft een veelzijdige en unieke ervaring, waarbij duurzaamheid en amusement hand in hand gaan.