Home Sport Inschrijven voor de Early Bird Run 2020

Inschrijven voor de Early Bird Run 2020

Onder het motto ochtendstond heeft goud in de mond beleven de deelnemers van de Early Bird Run bij het krieken van de dag een unieke loopervaring en wil de Sportdienst een platform aanbieden om ‘samen-alleen’ te lopen als statement van solidariteit en verbondenheid.  
Zowel ervaren lopers als zij die n.a.v. COVID-19 zijn beginnen lopen, krijgen de mogelijkheid om de longen te vullen met gezonde zeelucht. Sporters beleven meer staat centraal: het ontwaken van de natuur, de rust en de individuele beleving.  
Met start en aankomst aan het Zwin Natuur Park en een parcours doorheen de Zwinvlakte, – duinen en –bosjes kunnen de deelnemers op zondag 27 september genieten van een unieke locatie.  

We bieden een basic organisatie aan met de nadruk op veilige omstandigheden voor de deelnemers en de medewerkers, met een minimale inzet van materiaal. Er zijn geen kleedkamers en vestiaire voorzien. Ook worden er een beperkt aantal deelnemers toegelaten en voorzien we geen tussentijdse bevoorrading.  Afstand houden voor, tijdens en na het lopen is een gegeven dat we willen beklemtonen.  
De deelnemers starten tussen 8 en 9 uur, individueel om de tien seconden. Hierdoor krijgen we een lange sliert lopers die op eigen tempo een parcours van 6,5, 10,5 of 12,5 kilometer afwerken.  


Om de 15 minuten vertrekken 90 deelnemers. De wave van de ooievaars vertrekt eerst, gevolgd door de bergeenden en de scholeksters. De wave van de zilverreigers gaat van start tussen 8.45 en 9 uur. 

Vooraf inschrijven met automatische betaling kost slechts € 7 tot en met 31 augustus. Vanaf 1 september tot en met 21 september betaal je € 10 (of tot alle startreeksen volzet zijn).

Indien de Early Bird Run omwille van gewijzigde voorwaarden geannuleerd wordt dan garanderen we 100% terugbetaling.

INSCHRIJVEN

- Advertisment -

Lees ook dit

Het Weer in Knokke-Heist en de zwinregio

Deze ochtend is het tijdelijk droog, maar nog voor de middag krijgen we opnieuw perioden met regen. De meeste neerslag valt 's avonds. Het...

2 jaar voorwaardelijk voor Zeebruggenaar met een kort lontje

Een veertiger uit onze buurgemeente Zeebrugge bijna dag op dag twee jaar geleden net gedaan met werken, toen hij het op een parking...

Recente reactie van onze lezers