zondag, mei 26, 2024
HomeKnokke-HeistInschrijvingen Geopend voor Zomerse Speelpleinwerking in Knokke-Heist!

Inschrijvingen Geopend voor Zomerse Speelpleinwerking in Knokke-Heist!

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is voor de speelpleinwerking! Ouders kunnen nu al hun kinderen inschrijven voor een zomer vol speelplezier. Met een betaalbaar aanbod van slechts 1 euro per halve dag biedt het speelplein een kwalitatieve opvang waar kinderen tussen 2,5 en 13 jaar oud welkom zijn. De activiteiten, uiteenlopend van buiten spelen tot creatieve knutselprojecten, zijn georganiseerd rond wekelijkse thema’s.

Leeftijdsgroepen en Tijden

Het speelplein is elke dag open van 7.45 tot 18.15 uur, met activiteiten van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. Kinderen worden ingedeeld in leeftijdsgroepen, met speciale aandacht voor zowel kleuters als tieners.

Inschrijfproces

Ouders die zeker willen zijn van een plek kunnen hun kinderen vooraf inschrijven voor de gewenste weken en dagen. Inschrijven is mogelijk via de webshop, bij het onthaal van Cultuurcentrum Scharpoord of telefonisch via 050 63 04 30. Let op: inschrijven via e-mail is niet mogelijk.

Locaties

  • De Marge (Knokke) – Edward Verheyestraat 16
  • De Korenbloem (Heist) – Breed Veertien 25
  • De Speelpelle (Westkapelle) – Dorpsstraat 60-62

De Chalet: Voor de Oudere Jeugd

Voor tieners vanaf 12 jaar biedt De Chalet een programma vol leuke activiteiten, zoals chillen en speciale uitstapjes. Activiteiten vinden plaats in De Marge en wekelijks wordt er een uitstap georganiseerd vanuit ’t Verzet in Duinenwater. Inschrijving voor deze activiteiten is verplicht en de plaatsen zijn beperkt.

Ons gedacht…

Deze speelpleinwerking biedt niet alleen onvergetelijke ervaringen voor kinderen, maar ook een zorgeloze zomer voor ouders. Een perfecte manier om de jongeren actief, betrokken en veilig te houden, terwijl ouders gerustgesteld kunnen zijn dat hun kinderen in goede handen zijn. Schrijf snel in om zeker te zijn van een plekje voor je kind deze zomer!