vrijdag, augustus 19, 2022
20.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Inschrijvingen voor Cultuur Knokke-Heist start

Cultuur Knokke-Heist verwent zijn publiek dit najaar opnieuw met een prachtig aanbod van cursussen, uitstappen en lezingen. Van kook- en bakworkshops tot creatieve workshops: het aanbod is heel uitgebreid. Wie op zoek is naar een leuke vrijetijdsbesteding, is hier ongetwijfeld aan het juiste adres. Ook wie wil bijleren, kan hier terecht. Een nieuwe taal, behendigheid bij het fietsen of vlotter omgaan met digitale toestellen? De mogelijkheden zijn eindeloos.  

Nieuw: culinaire masterclasses  

Absoluut pareltje, is de splinternieuwe culinaire masterclass die je kan volgen bij één van onze lokale topchefs. Een unieke kans om een kijkje te nemen in een professionele (sterren)keuken, want deze workshops gaan door in het restaurant zelf. Zo kan je een workshop boeken bij Sel Gris, Caillou en Il Trionfo. Mis deze kans niet!  

Inschrijven kan vanaf dinsdag 7 juni om 8.30 uur online, telefonisch via T 050 630 430 of via de balie van Cultuurcentrum Scharpoord. Ontdek het volledige aanbod op https://www.knokke-heist.be/vrije-tijd/cultuurcentrum-knokke-heist 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen