16.9 C
Knokke-Heist

Internationale Zwinstedenloop 2023: Mooie routes en keuze uit 3 afstanden

Op zondag 19 maart 2023 staat de Internationale Zwinstedenloop op het programma. Deze jaarlijkse hardloopwedstrijd is een must-see voor liefhebbers van de sport en biedt een uitdagend parcours met prachtige uitzichten. Deelnemers kunnen kiezen uit drie verschillende afstanden, elk met hun eigen uitdagingen.

De Internationale Zwinstedenloop is een van de bekendste hardloopevenementen van het jaar en trekt deelnemers uit alle hoeken van de wereld. Het parcours slingert door de schilderachtige Zwinstreek, langs historische monumenten en door prachtige natuur. Deelnemers kunnen kiezen uit de vijf of tien kilometer van Sluis, of de halve marathon. Voor elke afstand zijn er uitdagende heuvels en bochten om de hardlopers op de proef te stellen.

Inschrijven kan via de website van de Zwinstedenloop of ter plaatse op de dag zelf. De prijsuitreiking vindt plaats in MFC de Keure, Kloosterstraat 38. De start en finish van de wedstrijd zijn op het Bordes Belfort, gelegen aan de Groote Markt.

Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of net begint met trainen, de Internationale Zwinstedenloop heeft voor iedereen iets te bieden. Mis deze kans niet om de prachtige omgeving van Sluis te verkennen en jezelf uit te dagen op een van de drie afstanden.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen