Home Zwinregio Invest-Mobile deelt maar liefst tweeduizend kerstrozen uit aan woonzorgcentra en hulpdiensten

Invest-Mobile deelt maar liefst tweeduizend kerstrozen uit aan woonzorgcentra en hulpdiensten

Knap gebaar alweer van Invest-Mobile uit Knokke-Heist. Na de tulpen die afgelopen voorjaar werden geschonken aan allerlei ziekenhuizen en verzorgingscentra, trok de specialist in e-citymobiles (de vroegere golfkarren) en e-cityshuttlebussen opnieuw naar verschillende zorg- en hulpinstanties die al maanden fantastisch werk leveren. Deze keer werden tweeduizend kerstrozen aan evenveel mensen uitgedeeld.

Invest-Mobile is een druk en innovatief familie bedrijf die met zijn team wil de familie waarden juist in deze periode speciaal koesteren: “De Kerstdagen komen er aan en tijdens die donkere dagen inspireert het menselijke dankgevoel nog meer. Terwijl we tijdens de feestdagen rond de tafel zitten, moeten het verzorgend personeel, de dokters en hulpdiensten straks toch weer paraat staan. Terwijl ook zij familie thuis hebben. En dat na zo’n ingrijpend jaar. Sinds de uitbrak van de coronacrisis -intussen driekwart jaar geleden- wordt er enorm veel gevraagd van de mensen uit de zorgsector en hulpdiensten. Velen zitten echt op hun tandvlees, maar toch blijven ze onverminderd het beste van zich geven. Het gaat om mensen die dicht bij ons staan en zo’n symbolisch extraatje zeker kunnen gebruiken. Zij vormden de afgelopen maanden de hefboom van onze samenleving en we zullen hen de komende tijd nog zeker heel hard nodig hebben. In afwachting van het vaccin, kunnen wij hen onze warme dankbaarheid persoonlijk met deze kerstroos tonen.”

Wolkjes

En of die steun van kerstrozen gewaardeerd werd! Een verpleger uit Knokke-Heist vertolkte de mening van zijn collega’s: “Natuurlijk vinden we zo’n gebaar fantastisch. Dat geeft ons nog meer moed om er elke dag opnieuw aan te beginnen. Dit medeleven is een opsteker voor al onze medewerkers, voor én achter de schermen. Zij staan in de vuurlinie, maar met jullie steun en waardering staan we sterker. Onze oprechte dank aan iedereen die ons steunt in deze uitzonderlijke tijden. Deze warme giften helpen ons om elke dag warme en waardevolle zorg te bieden. Jaren werd ons werk ondergewaardeerd maar door die aandacht wordt ons werk opnieuw geapprecieerd en lopen we weer een beetje op wolkjes. Met dank aan de mensen van Invest-Mobile”

2000 x warme symboliek

De tweeduizend kerstrozen werden afgeleverd vandaag op de verschillende adressen geleverd. Ziekenhuis Sint-Trudo in Sint-Truiden was deze ochtend als eerste aan de beurt en omstreeks het middaguur volgden Ziekenhuis Knokke-Heist AZ Zeno, Woonzorgcentra Het Lindenhove in Heist en Noordhinder, Onze-Lieve-Vrouw van Troost en Belle Epoque in Knokke-Heist, de ambulance- en brandweerdiensten van Knokke-Heist en de medewerkers van het Wit-Gele Kruis die eveneens dag en nacht op pad zijn om mensen te helpen en te verzorgen. 

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers