10.4 C
Knokke-Heist

Investeer in de 2de helft van je leven door Michaël Van Droogenbroeck   

Op vrijdag 19 augustus 2022 om 10 uur geeft journalist Michaël Van Droogenbroeck in het Cultuurcentrum een zomerlezing over “Investeer in de 2de helft van je leven”.   

Michaël Van Droogenbroeck werkt sinds 2005 op de nieuwsdienst van de VRT. Hij is de financieel journalist van Het Journaal en brengt ook wekelijks een rubriek in het economisch programma “De Vrije Markt”.  Samen met Ewald Pironet schreef Michaël Van Droogenbroeck het boek: ‘Investeren in de tweede helft van je leven’.    

  

Michaël Van Droogenbroeck legt uit waarin je je geld kunt investeren. Hij focust niet op één concrete manier, maar neemt het hele pakket in ogenschouw. Hij belooft niet zomaar gouden tips, maar bespreekt ook de mogelijke risico’s. Want enkel dan kun je goede investeringskeuzes maken, volgens je eigen verwachtingen en mogelijkheden.   

  

Vanaf de tweede helft van je leven kun je vaak iets meer opzijzetten. Maar een spaarrekening rendeert niet, zegt men. Klopt dat? Hoe vind je dan je weg in alle spaar- en beleggingsopties? Hoe weet je wat er bij je past en hoe begin je eraan? Hoeveel heb je nodig voor je oude dag, en hoe zorg je dat er ook wat overblijft voor je kinderen en kleinkinderen?   

  

Boekentip   

Michaël Van Droogenbroeck en Ewald Pironet, Investeren in de tweede helft van je leven, 2021, Lannoo   

  

Prijs   

€ 15   

€ 12,50 KH-Uitpas, -26 jaar   
   
Drankje na de lezing inbegrepen.   

  

Bestel jouw ticket   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen