HomeLokaalOndernemen in Knokke-HeistIris Vermeire gestart met Für Elise

Iris Vermeire gestart met Für Elise

Op 1 maart 2021 is Iris Vermeire in de Kragendijk 15 haar onderneming Für Elise gestart, een schoonheidsinstituut gespecialiseerd in permanente laserontharing en make-up. De naam verwijst niet naar Ludwig von Beethovens wereldberoemde bagatelle maar wel naar Iris‘ lieftallige dochter Elise. Vanaf 26 april 2026 na de verplichte paaspauze mag Für Elise de deuren van haar schoonheidssalon weer openen.  

“Persoonlijk hecht ik veel belang aan een gezellige en huiselijke sfeer, dit gevoel wil ik dan ook overbrengen aan mijn klanten” vertelt Iris. “Persoonlijke aanpak en klantenservice staan bij mij hoog op het lijstje. De wensen van de klant zijn dus uitermate belangrijk. Binnen mijn instituut kan je terecht voor permanente laserontharing en make-up. Powderbrows, hairstrokes of klassieke shading… we kijken samen met de klant wat de beste optie voor hem/haar is” aldus de zaakvoerster. 

HIFU-toestel 
“Ik werk samen met het Belgisch merk Celestetic voor zowel mijn laserontharingsapparaat alsook HIFU-toestel dat enkel werkt met medical deviced apparatuur “gaat Iris verder. “HIFU, de High Intensity Focused Ultrasound is een unieke behandeling op basis van ultrasound en wordt ook wel de gouden standaard genoemd onder de huidlifting-, huidverstrakking- en rimpelvermindering-behandeling.” 
 

Medische pedicure en lashlift 

“Daarnaast werk ik als thuisverpleegkundige waar er dagelijks rekening gehouden wordt met de wensen van de patiënt binnen een huiselijk kader. Naast cosmetische permanente make-up, laserontharing en HIFU kan je bij ons terecht voor medisch pedicure en lashlift. Kortom alle behandelingen om permanent te stralen”, lacht Iris Vermeire.  
 


 
T 0476 326 157 
 
Website: www.furelisebeauty.be 

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers