19.5 C
Knokke-Heist

Is David Maenhout uw Knokke-Heistenaar van het jaar?

De befaamde chocolatier David Maenhout uit Knokke-Heist heeft afgelopen jaar de eer gehad om als jurylid deel te nemen aan de prestigieuze World Chocolate Masters. Als ambassadeur van de Belgische chocolade is David een autoriteit op het gebied van smaak en kwaliteit, en het is daarom geen verrassing dat hij gekozen is om jurylid te zijn tijdens deze prestigieuze competitie.

Met meer dan 100 preselecties in nationale competities en deelnemers uit 18 landen, is de World Chocolate Masters een van de belangrijkste evenementen in de chocolade-industrie. De finale vond plaats op het Salon du Chocolat in Parijs, en David was erbij om als jurylid te toezien op de smaaksensaties en smaakbalans van de producten.

Dit is niet alleen een grote eer voor David, maar ook voor zijn bedrijf Chocolatier M, dat bekend staat om zijn producten van de allerhoogste kwaliteit. Misschien kan deze erkenning zelfs bijdragen aan David’s verkiezing tot “Knokke-Heistenaar van het Jaar”. Stemmen kan via de link hieronder. Laat ons weten wie jouw favoriet is!

Je kunt hier stemmen

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen