16.9 C
Knokke-Heist

Italiaanse zanger Fedez ontwerpt capsulecollectie voor Bershka

Bershka heeft een nieuwe capsulecollectie genaamd ‘Misonderstood’ gelanceerd, ontworpen door niemand minder dan de populaire Italiaanse zanger en rapper, Fedez. Als je een van de 10 miljoen volgers bent van Chiara Ferragni, dan is Fedez zeker geen onbekende voor jou. De zanger, die ook haar verloofde is, is vaak te zien in sexy foto’s en is bijna de hoofdpersoon in haar verhalen, samen met hun hond Matilda.

Fedez heeft de modemicrobe te pakken en heeft nu zijn creativiteit losgelaten op deze collectie voor Bershka. De collectie is geïnspireerd op de jaren 90, sportswear en tatoeages – iets waar Fedez zelf niet vies van is. Om de perfecte prints te ontwikkelen heeft de 27-jarige zanger samengewerkt met de beroemde tattoo artist El Monga. De ‘Misonderstood’-collectie bestaat uit shirts en sweaters met opvallende prints en motieven.

Afgezien van zijn passie voor mode, heeft Fedez ook een succesvolle muziekcarrière. Hij werd geboren in Milaan in 1989 en brak door met zijn debuutalbum ‘Penisola che non c’è’ in 2011. Sindsdien heeft hij vele hits geproduceerd en is hij een bekende naam in de Italiaanse muziekindustrie. Naast muziek en mode zet Fedez zich ook actief in voor verschillende goede doelen en staat hij bekend om zijn sociale en politieke activisme.

De ‘Misonderstood’-collectie van Fedez voor Bershka is nu verkrijgbaar in geselecteerde winkels en online. Laat je meeslepen door de unieke stijl van deze Italiaanse superster en voeg een vleugje van zijn creatieve flair toe aan je garderobe.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen