zaterdag, juli 2, 2022
12.7 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Jan Colpaert en Christiane Verelst zijn 50 jaar getrouwd

De zwaluwen mochten deze week vrolijk kwetteren. Er was namelijk iets gaande in hun gelijknamige straat hier in Knokke-Heist. Want Jan Colpaert en Christiane Verelst vierden feest. 50 jaar getrouwd, wat een mijlpaal! En dus vloog schepen Morbee hun tegemoet met gelukwensen en een champagnebox namens het gemeentebestuur! 

Jan en Christiane leerden elkaar kennen tijdens hun studies economie. Ze woonden beiden een uiteenzetting bij over de devaluatie van de Britse pond en raakten aan de praat dankzij een gemeenschappelijke vriendin. Daarna bouwden ze hun liefdesnestje verder uit in het Antwerpse en kregen drie kinderen: Luc, Tom en Ann. Daaruit volgden vier kleinkinderen: Niels van 18 jaar, Jolien van 15, Jef van 11 en Daan van 8. 

Christiane en Jan werkten beiden als bankbediende in het Antwerpse: hij bij AXA, zij bij Crelan. In hun vrije tijd reist het koppel graag maar ze kunnen evenzeer genieten van tijd met de familie of van de kust en de zee bij ons in Knokke-Heist. Het koppel golft graag en Jan tennist ook veel. Het gemeentebestuur went hen nog vele jaren en veel mooie momenten toe in Knokke-Heist. 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen