19.5 C
Knokke-Heist

Jannes Tant wordt nieuwe T1 bij RKFC

Eerste nationale wordt opgeschud door de aanstelling van Jannes Tant als nieuwe hoofdcoach (T1) bij Royal Knokke Football Club vanaf het volgende seizoen. Na een akkoord bereikt te hebben voor twee seizoenen, komt Tant naar R Knokke FC. De ervaren voetballer en trainer, met een achtergrond bij clubs als Club Brugge, KRC Gent en Eendracht Aalter, kijkt uit naar de komende uitdagingen bij RKFC.

Met meer dan twintig jaar ervaring als trainer op verschillende niveaus, heeft Tant een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Hij slaagde er onder andere in om Eendracht Aalter te behoeden voor degradatie en verdiende de vertrouwen bij HSV Hoek als trainer. En nu, na een intermezzo bij KRC Gent. Tant komt naar RKFC om de club naar grotere hoogtes te loodsen.

De voetbalfans zijn benieuwd naar wat Tant in petto heeft voor RKFC en kunnen niet wachten om te zien hoe hij zijn nieuwe rol als T1 zal invullen. Zal hij de club naar ongekende successen leiden of zal het een uitdaging worden voor deze voetbalveteraan? Één ding staat vast: de komende seizoenen zullen vol spanning en sensatie zijn.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen