11.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Jeugd- en N8tornooi in sportcentrum Molenhoek in Westkapelle  

Op zaterdag 13 augustus 2022 vindt in sportcentrum Molenhoek de 5de editie van het Jeugdtornooi van Voetbalvereniging Westkapelle plaats. Samen met 28 bezoekende ploegen strijden jonge talenten om de overwinningsschaal. Deze dag staat in het teken van plezier, vriendschap en fairplay. Het tornooi start om 9 uur en sluit om 19 uur af met een barbecue.  Wie de jeugd van VVW wil steunen is meer dan welkom! Inkom bedraagt 2 euro. Naast voetbalpret is er ondermeer nog fun te beleven op het springkasteel, kun je smullen van ijsjes en frietjes en genieten van een verfrissende drink in de sfeervolle VVW-bar. 

N8tornooi 

Daarna start de 2de editie van het N8tornooi. Deze sportieve nocturne is een uniek evenement voor zowel die-hard voetballers als party animals. Om 21 uur staan 20 regionale ploegen aan de aftrap met gestrikte veters en te popelen om de finale te halen om 4 uur in de morgen. Tijdens de fel bevochten duels op de terreinen van V.V. Westkapelle is er volle bak ambiance in de kantine, want ondertussen wordt er tevens gestreden voor de beker met de grote oren, de zogenaamde “zuipbeker”.  

“Er is gratis inkom, dus kom zeker onze regionale voetbalvedetten schreeuwen naar de overwinning en vergeet vooral jullie sjaals, vlaggen en megafoons niet!” laat Kevin Verhelst van VV Westkapelle nog weten.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen