zondag, april 21, 2024
HomeKnokke-HeistJong VLD Knokke-Heist viert 50 jaar van jeugdige politieke invloed in West-Vlaanderen

Jong VLD Knokke-Heist viert 50 jaar van jeugdige politieke invloed in West-Vlaanderen

Jong VLD Knokke-Heist heeft een mijlpaal bereikt in de geschiedenis van de politieke jeugdverenigingen in West-Vlaanderen. Als één van de oudste jeugdpartijen in de regio viert de vereniging haar 50-jarig jubileum. Deze prestatie plaatst hen in de top 3 jongerenpartijen in West-Vlaanderen, samen met Kortrijk en Brugge.

Gedurende de afgelopen vijf decennia heeft Jong VLD Knokke-Heist een verscheidenheid aan activiteiten georganiseerd. Van energieke volleybaltoernooien tot verfijnde bierproeverijen, gezellige barbecues en leerzame lezingen; deze evenementen hebben niet alleen de banden tussen jongeren versterkt, maar ook een platform geboden voor belangrijke politieke ontmoetingen. Gasten varieerden van voorzitters van PVV/Open VLD tot federale en Vlaamse ministers en parlementsleden.

Terugkijkend op een rijke geschiedenis van dynamische betrokkenheid bij het politieke landschap, heeft de vereniging zich bewezen als een cruciale speler in het bevorderen van jongeren in de politiek. Deze viering van 50 jaar is niet alleen een herdenking van het verleden, maar ook een blik op de toekomst. Jong VLD Knokke-Heist is vastbesloten haar traditie van maatschappelijke betrokkenheid voort te zetten en de belangen van jongeren in Knokke-Heist en daarbuiten te blijven behartigen.

De vereniging dankt alle leden, voormalige bestuursleden en leden voor hun bijdrage aan het succes en de duurzaamheid van de organisatie. Dan denken we aan Kathleen van der Hooft, Henk Warnier, Filip Noél, Geert Deman en tal van anderen. Met deze historische mijlpaal kijkt Jong VLD Knokke-Heist uit naar verdere groei en impact in de komende jaren.