18 C
Knokke-Heist

Jonge chefs onthullen culinair talent in onze regio

De West-Vlaamse regio is rijk aan talentvolle jonge chefs die een frisse en verfijnde culinaire stijl bieden. Bij Fran Mertens van Dunas in Knokke-Heist en Laurent Law van Amuzee in Zeebrugge kunnen jongeren tussen de 18 en 30 jaar proeven van topgerechten van deze getalenteerde chefs.

Dunas, gelegen aan de Zeedijk in Duinbergen, is de perfecte locatie om te genieten van een verfijnde maar toch gemoedelijke ervaring. Chef Fran Mertens combineert het beste van wat het land en de zee te bieden hebben in zijn keuken.

Amuzee in Zeebrugge is eveneens een must-visit, met een focus op dagverse en seizoensgebonden producten uit de Noordzee. Chef Laurent Law brengt zijn liefde voor de zee en zijn afkomst uit een vissersfamilie samen in zijn culinaire creaties.

Beide chefs hebben inspiratiebronnen in de culinaire wereld en geven goede raad aan beginners in de keuken. Ze hopen op een toekomst met een goed draaiende zaak en tevreden gasten.

Ontdek het culinaire talent van de jonge West-Vlaamse chefs nu! Raadpleeg de lijst met de 54 deelnemende chefs op https://jongkeukengeweld.be/chefs.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen