18.2 C
Knokke-Heist

Judestraat Ondergaat Nutswerken

Inwoners van Knokke-Heist opgelet: vanaf woensdag 26 april 2023 tot en met vrijdag 28 april 2023, en op dinsdag 2 mei 2023, zullen er belangrijke verkeerswijzigingen plaatsvinden op de Judestraat. Dit als gevolg van geplande nutswerken, die een tijdelijke afsluiting van de rijbaan tussen het Caddiespad en de Albertlaan met zich meebrengen.

De onmisbare nutswerken in de Judestraat zijn noodzakelijk voor de verbetering van de lokale infrastructuur. Deze werken zullen uitsluitend op werkdagen en tijdens de werkuren (van 7 tot 17 uur) plaatsvinden, om de overlast voor de inwoners van de gemeente tot een minimum te beperken.

Tijdens deze periode is gemotoriseerd verkeer in de straat, vanaf de Klerckstraat tot aan het Caddiespad, enkel toegestaan voor plaatselijk verkeer. Om de doorstroming van het verkeer te waarborgen, wordt er een omleidingsroute voorzien. Verkeersborden zullen tijdig de juiste route aangeven om verwarring te voorkomen.

Fietsers kunnen opgelucht ademhalen: zij zullen ongehinderd door kunnen rijden en geen hinder ondervinden van de werkzaamheden. Echter, voetgangers zullen extra waakzaam moeten zijn en dienen over te steken naar het trottoir aan de overkant, zodat zij zich in alle veiligheid kunnen verplaatsen.

Het gemeentebestuur en de betrokken nutsbedrijven werken nauw samen om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden zo snel en efficiënt mogelijk worden uitgevoerd, met minimale overlast voor de inwoners. Deze nutswerken zijn een investering in de toekomst van de gemeente, en zullen bijdragen aan een betere levenskwaliteit voor alle inwoners.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen