Home Knokke-Heist Kalfduinen Make-over: Zeg ‘Ja’ of ‘Nee’ Tijdens Het Openbaar Onderzoek!

Kalfduinen Make-over: Zeg ‘Ja’ of ‘Nee’ Tijdens Het Openbaar Onderzoek!

0
642

Heb je ooit gedroomd over hoe je de buurt waarin je woont zou willen veranderen? Nou, inwoners van Knokke-Heist, nu is het jullie moment! Het college van burgemeester en schepenen heeft iets interessants op de agenda gezet. Tijdens de gemeenteraad van 29 februari 2024 werd het ontwerp Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP) “Wijk Kalfduinen” groen licht gegeven. Maar voordat de champagnekurken knallen, is er een kleine twist: jullie, ja jullie geweldige mensen, hebben iets te zeggen!

Duik in de Details

Vanaf 14 maart tot 13 mei 2024 wordt er een openbaar onderzoek gehouden. Dit is jullie kans om de Sherlock Holmes in jezelf naar boven te halen en alle hoeken en kieren van dit plan te onderzoeken. Het dossier ligt klaar voor nieuwsgierige ogen op de dienst Stadsontwikkeling/Stedenbouw, cozy genesteld in het stadhuis op Alfred Verweeplein 1. Je kunt er elke weekdag tussen 9 en 12 uur binnenwandelen, maar wel even bellen van tevoren, oké? We houden het graag op afspraak (050 630 180) om de mysterie levend te houden.

En voor de digitale detectives onder ons, geen zorgen! Het ontwerp RUP kun je ook spitten vanuit het comfort van je eigen luie stoel via de gemeentelijke website www.knokke-heist.be.

Jouw Stem Telt

Heb je na je speurtocht iets op je hart? Een geniaal idee of misschien een bezwaar? Laat van je horen! Alle opmerkingen en bezwaren zijn welkom bij de GECORO, zowel in geschreven vorm als digitaal, en dit vóór het einde van het onderzoek. Zorg dat je stem gehoord wordt en wie weet wordt jouw droom voor de wijk wel werkelijkheid.

Dus, inwoners van Knokke-Heist, het is tijd om in actie te komen. Laat deze kans niet liggen om een stempel te drukken op de toekomst van Wijk Kalfduinen. Het is nu of nooit!

NO COMMENTS