woensdag, mei 22, 2024
HomeKnokke-HeistKamping Kitch Club: Eerste Thaise Editie in Pattaya

Kamping Kitch Club: Eerste Thaise Editie in Pattaya

De Benelux is getuige van een opmerkelijke culturele mijlpaal met de uitbreiding van het grootste verkleedfestival naar Thailand. De Kamping Kitch Club, een concept van John Noseda uit Knokke-Heist, staat op het punt om zijn unieke feestelijke sfeer te exporteren naar Pattaya, Thailand. Deze eerste Thaise editie zal plaatsvinden in Zottekot 3, een van de meest populaire bars in Pattaya, gelegen op een afstand van ongeveer 10.000 km van zijn thuisbasis in Kortrijk.

Deze opwindende culturele uitwisseling brengt een stukje Europa naar het exotische Thailand. Op de affiche in Thailand staan namen als Kamping Kitsch Soundsystem, Danny Mayonnaise en MC Drummer. Belangrijk is dat Belgische bezoekers kunnen genieten van gratis toegang tot dit evenement.

Danny Mayonaise, voormalig eigenaar van de legendarische broodjeszaak t’Hoekske in Gent, heeft zijn culinaire vaardigheden naar Thailand gebracht. Hij is nu zowel een gerespecteerde DJ als een broodjesbelegger in Zottekot 3, waar hij zijn broodjes inruilde voor lokale lekkernijen zoals pad thai met curry.

MC Drummer, mede-organisator van het festival en stadsgenoot, benadrukt het historische belang van dit evenement. Hij nodigt fervente festivalgangers en nieuwsgierigen uit om de social media kanalen van het festival in de gaten te houden voor updates of om zelf naar het evenement te komen, waarbij hij de gratis toegang voor Belgen herhaalt.

Naast de Thaise uitbreiding blijft Kortrijk het epicentrum van dit bekende anti-festival. De volgende editie van Kamping Kitch Club in Kortrijk is gepland voor zaterdag 17 augustus 2024. De ticketverkoop voor dit evenement begint op vrijdag 1 maart, waarbij meer details binnenkort worden onthuld.

De Kamping Kitch Club belooft met zijn unieke mix van muziek, vermaak en culturele diversiteit een onvergetelijke ervaring te zijn, zowel in Thailand als in België.