Home Zwinregio Kamping Kitsch Club: Duik in de wereld van foute feestjes en stoutmoedige...

Kamping Kitsch Club: Duik in de wereld van foute feestjes en stoutmoedige pret

908

Kamping Kitsch Club, het beruchte verkleedfestival dat ooit begon in Knokke-Heist, heeft de eerste namen voor de editie van 2023 onthuld en kondigt een bijna uitverkochte show aan. Het grootste pretpark voor volwassenen van de Benelux heeft zijn thuisbasis in Kortrijk gevonden en belooft een onvergetelijke ervaring op zaterdag 19 augustus op festivalterrein de Lange Munte.

De ticketverkoop van Kamping Kitsch Club startte dit jaar een maand eerder dan normaal, en met succes: maar liefst 74% van de tickets waren binnen een maand verkocht. Het festival staat bekend om zijn unieke concept, waarbij bezoekers zichzelf kunnen zijn en zich laten onderdompelen in een extravagante wereld. Met tien podia creëert het evenement het grootste zomerse pretpark voor volwassenen.

Nieuw dit jaar is het TAGMAG CIRCUS-podium, waar jongeren zich kunnen uitleven met urban beats en meme techno, en het Oktoberfist Fest Stage, waar après-skihits en Duitse schlagers de boventoon voeren. Daarnaast krijgt Radio Topkaas, de interactieve show met schaamteloze humor, voor het eerst een plek op het festival. Ook de King’s Club, de bekende afterclub uit Aalst, host een geheime stage op Kamping Kitsch Club.

Hot Marijke maakt haar comeback met een pikante selfie-hoek, waar bezoekers zich kunnen onderdompelen in hun stoutste dromen. Op het Mijn Stage-podium zullen twaalf uur lang live optredens plaatsvinden, gepresenteerd door Only Fans idool Tanja Dexters en MC Drummer. De Spoiler Room biedt een nostalgische trip naar de jaren ’90 met retro dj’s, en de Slager Tente zorgt voor lokale beroemdheden en wereldartiesten imitators.

Liefhebbers van gabber kunnen terecht in de Terror Tente, waar ze kunnen jumpen op 185 beats per minuut, terwijl de Mad Ambition by Pat Nutrition de kans biedt om je kracht te testen met een sexy fitnessruimte.

De volledige line-up wordt op 3 mei bekendgemaakt, maar enkele namen zijn al uitgelekt: denk aan Paul Elstak, Kate Ryan, Push, D Devils en Lawine Boys. Eerder bevestigden artiesten als Tanja Dexters, Marc Coucke, Mr. Spaghetti, Virtual Zone en De Snollebollekes hun komst.

Het thema van dit jaar is ‘anti-woke’ met de tagline “YOU NEVER WOKE ALONE.” Kamping Kitsch Club blijft trouw aan zijn reputatie en zet de trend van provocatie en uitbundigheid voort. Mis deze unieke ervaring niet op 19 augustus in Kortrijk, West-Vlaanderen. Tickets zijn vanaf €59 beschikbaar op www.kampingkitschclub.be.