HomeCultuurKarl Meersman en Wouter Deprez brengen Kanteltijd naar het cultuurcentrum Scharpoord

Karl Meersman en Wouter Deprez brengen Kanteltijd naar het cultuurcentrum Scharpoord

Karl Meersman en Wouter Deprez brengen dit najaar een unieke audio-expo Kanteltijd naar het cultuurcentrum Scharpoord!

Karl Meersman, bekend van zijn spotprenten in Trends en Focus Knack en comedian Wouter Deprez slaan de handen in elkaar. Terwijl je het nieuwe werk van Karl ontdekt, fluistert Wouter Deprez zijn bedenkingen in via een audiogids. Je merkt al snel dat Karl een volledig andere richting is ingeslagen. De interactie tussen de kunstwerken van Karl en het commentaar van Wouter zorgt voor een boeiend geheel. Een fascinerend verhaal over de kwetsbaarheid van de mens in deze voortdurend veranderende wereld. Nu meer dan ooit actueel … De audio-expo opent de deuren vanaf 9 oktober en loopt tot en met 16 januari. De ticketverkoop start op woensdag 1 september. Zet het alvast in je agenda, het wordt een culturele uitstap voor jong en oud!

Wat mag je verwachten? Karl Meersman kantelt en Wouter Deprez denkt er het zijne van …

De namen Karl Meersman en Wouter Deprez doen ongetwijfeld een belletje rinkelen. Als deze twee genieën zich samen aan een project zetten, dan kan dat niet anders dan vuurwerk geven.  Laat je verbazen door splinternieuw werk van de hand van Karl Meersman terwijl Wouter Deprez zijn bedenkingen influistert via een audiogids.

De kwetsbaarheid van de mens,

die in grote getale deze planeet bevolkt, maar allemaal uniek en o zo imperfect. Een hoekje is er sowieso bij iedereen wel af. Sommigen kunnen hun eigenaardigheid minder goed verbergen of erger, begeven onder de druk.

De kwetsbaarheid van de natuur.

Want de mens, hoe kwetsbaar ook, kan zelf behoorlijk bedreigend uit de hoek komen. Niet alleen tegenover buur of vriend. Ook dieren, bossen en biotopen kreunen onder het tempo van deze tijd.

De kwetsbaarheid van de kunstenaar,

die als observator of ‘sponswezen’ de wereld absorbeert, filtert en weergeeft. ‘De kunstenaar biedt geen zekerheid, hij biedt houvast door mee te wankelen’, schreef Ramsey Nasr.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers