4.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Kern gemeente Sluis dicht op 11 november

Vanwege de te verwachte drukte in de kern Sluis op vrijdag 11 november 2022 worden de wegen in het centrum van de kern Sluis tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Op vrijdag 11 november 2022 worden de wegen in het centrum van de kern Sluis (zijnde Kaai, Kapellestraat en de Oude Kerkstraat), tijdelijk afgesloten voor het verkeer, met uitzondering van voetgangers. Het inrijverbod wordt aangebracht op genoemde wegen voor de tijdsduur vanaf 12.00 uur tot uiterlijk 17:00 uur (met dien verstande dat de afsluiting van de kop van de Kaai, ter hoogte van het Walplein een uur later ingaat: om 13.00 uur). Op deze wijze wordt bereikt dat het centrum autoluw is tijdens deze drukke dagen. De bevoorrading en het afhalen van producten door clientèle bij de omliggende winkelbedrijven in het centrum kan vóór 11:00 uur normaal plaatsvinden. De achterliggende woonwijken blijven normaal bereikbaar. Meer informatie leest u op www.officielebekenmakingen.nl.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen