donderdag, februari 22, 2024
HomeDammeKerstconcert met Peter Vanlaet van Mama's Jasje in Damme: Een Muzikale Reis...

Kerstconcert met Peter Vanlaet van Mama’s Jasje in Damme: Een Muzikale Reis door de Jaren Heen

Op 17 december 2023 om 19:00 uur, verwelkomt de pittoreske stad Damme een speciale muzikale gast, Peter Vanlaet van Mama’s Jasje, voor een uniek kerstconcert in de O-L-Vrouw-Hemelvaartkerk. Dit concert is niet alleen een kans om te genieten van betoverende muziek tijdens de kerstperiode, maar ondersteunt ook lokale goede doelen.

Peter Vanlaet, vooral bekend door zijn deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’ in 2020, heeft Mama’s Jasje weer stevig op de muzikale kaart gezet. Het succes van de groep begon in 1990 met hun eerste grote hit ‘Zo Ver Weg’, die talloze platina platen ontving. Met meer dan 1,5 miljoen verkochte platen behoort Mama’s Jasje tot de top 100 van bestverkochte Belgische artiesten.

In 2022 kondigde Peter Vanlaet, de frontman van de groep, hun nieuwe tour ‘Dagboek Van Een Zanger’ aan voor 2023/2024. Dit concert in Damme maakt deel uit van deze tour en belooft een avond vol nostalgie en recentere hits te worden.

Daarnaast was Mama’s Jasje aangekondigd als de centrale gast tijdens de volgende editie van ‘Nekka Nacht’ 2023 in de Lotto Arena, wat hun status als een van de belangrijkste namen in de Belgische muziekscene bevestigt.

Dit kerstconcert in Damme is een uitgelezen kans voor zowel fans van Mama’s Jasje als liefhebbers van Belgische muziek om samen te komen en een onvergetelijke avond te ervaren. De kaartverkoop is reeds begonnen, dus wees er snel bij om deel uit te maken van deze speciale avond vol muziek en solidariteit.

Kaarten