4.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Kerstshoppen bij de meester van de mode in de Zoutelaan

Als ambassadeurs van de luxe levensstijl belichamen Cedric Burnel en zijn team ten volle elk individueel stijl dat ze aan hun klanten voorstellen.
Een diepgaande interesse in de luxe-industrie, evenals een oprecht begrip van de behoeften en wensen van onze gewaardeerde klanten – dat is zijn sleutel tot succes.

“Ons luxury lifestyle management omvat een breed scala aan diensten waaronder, maar niet beperkt tot: op maat gemaakte herenkleding, handgemaakt schoeisel, exquise parfums, fijne juwelen en horloges, unieke voertuigen en privéreizen, zegt Cedric Burnel.

Onze missie is om onze leden exclusieve toegang te bieden tot superieure producten en ervaringen die uw levensstijl naar een hoger niveau tillen.

Wij beschouwen niets als onmogelijk, en door ons uitgebreide wereldwijde netwerk van partners zijn wij in staat om te slagen waar anderen het zouden moeten opgeven. Er is één woord dat we nooit gebruiken bij Burnel Lifestyle, en dat woord is “nee”.

Op onze website vindt u een klein overzicht van alles wat we te bieden hebben – een voorproefje, zo u wilt, van alles wat we u kunnen brengen. Daarom willen wij onze klanten op maat aanmoedigen om ons vandaag nog te contacteren met een aanvraag, zodat wij een afspraak kunnen maken om u te helpen uw dromen waar te maken”, besluit deze meester van de stijlvolle mode.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen