zondag, april 14, 2024
HomeCultuurKetnet aan Zee in Knokke-Heist: Een Feestelijke Kerstvakantie op het Heldenplein

Ketnet aan Zee in Knokke-Heist: Een Feestelijke Kerstvakantie op het Heldenplein

Deze kerstvakantie brengt Ketnet, in samenwerking met de gemeente Knokke-Heist, een unieke ervaring naar de kust met ‘Ketnet aan Zee op het Heldenplein’. Van zaterdag 23 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 (uitgezonderd op maandag 25 december 2023 en maandag 1 januari 2024) transformeert het Heldenplein in Knokke-Heist tot een waar paradijs voor jong en oud.

De doe-expo, een centraal onderdeel van het evenement, biedt een scala aan activiteiten. Kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven. Van het presenteren van het Karrewiet-journaal tot het deelnemen aan spannende spellen – de expo biedt vermaak voor elk kind. Bovendien krijgen bezoekers op vijf verschillende dagen de kans om enkele bekende Ketnet-wrappers persoonlijk te ontmoeten.

De hoogtepunten van ‘Ketnet aan Zee’ vinden plaats tijdens de tweede week van de kerstvakantie, van 2 tot en met 7 januari 2024. Op het outdoor podium worden bezoekers getrakteerd op spetterende optredens van bekende Ketnet-gezichten. Deze muzikale acts beloven een onvergetelijke ervaring voor zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast is er een foodtruck aanwezig waar men terecht kan voor een heerlijke zoete snack of een warm drankje.

Belangrijk om te vermelden is dat de toegang tot de doe-expo geheel gratis is. Bezoekers dienen wel een geldig toegangsticket te reserveren via www.heldenplein.be. Ook de openluchtoptredens zijn vrij toegankelijk zonder ticket.

‘Ketnet aan Zee op het Heldenplein’ in Knokke-Heist is dus de ideale bestemming voor een onvergetelijke kerstvakantie vol plezier en avontuur. Reserveer je tickets snel en maak deel uit van dit unieke winterse evenement!