vrijdag, februari 23, 2024
HomekneistitvKetnet aan Zee in Knokke-Heist: Een Gratis Kerstvakantie Vol Plezier voor de...

Ketnet aan Zee in Knokke-Heist: Een Gratis Kerstvakantie Vol Plezier voor de Hele Familie

Deze kerstvakantie transformeert Knokke-Heist in een magische winterbestemming met de komst van Ketnet aan Zee. In samenwerking met Ketnet, biedt deze gratis doe-expo families de kans om een onvergetelijke tijd door te brengen vol amusement en avontuur.

Ketnet aan Zee, gelegen in het hart van Knokke-Heist, nodigt jong en oud uit om deel te nemen aan een scala aan activiteiten die zowel educatief als vermakelijk zijn. Kinderen kunnen zich verheugen op het zelf presenteren van het Karrewiet-journaal, een spannende ervaring die hen een kijkje geeft in de wereld van de journalistiek. Daarnaast staat het Gala van de Gouden K’s op het programma, waar kinderen zich kunnen voorbereiden op een schitterend evenement.

Voor de spelletjesliefhebbers is er het Kingsize Live-bordspel, een interactieve ervaring waarbij gezinnen samen kunnen spelen en genieten. Dit is slechts een voorproefje van de diverse activiteiten die Ketnet aan Zee te bieden heeft.

Een bijzonder hoogtepunt is de kans om favoriete Ketnet-wrappers te ontmoeten. Deze populaire televisiepersoonlijkheden zullen ter plaatse zijn om met de jonge fans te dansen en plezier te maken. De expo biedt ook verschillende muzikale acts, waardoor het een feestelijke en levendige sfeer krijgt.

Ketnet aan Zee in Knokke-Heist is meer dan alleen een evenement; het is een kans voor families om samen te komen en te genieten van de feestdagen. De toegang is volledig gratis, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor gezinnen die op zoek zijn naar budgetvriendelijke vakantieactiviteiten.

Mis deze unieke kans niet om deel te nemen aan Ketnet aan Zee, een evenement dat zowel leerzaam als uiterst vermakelijk is. Het biedt een perfecte mix van plezier en avontuur, ideaal voor het vieren van de kerstvakantie.