18.9 C
Knokke-Heist

KH gaat massaal meeklinken op Klink&Drink: Doe jij mee?

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist nodigt iedereen uit om te toosten op het nieuwe jaar. Tijdens Klink & Drink op het overdekte Alfred Verweeplein kunnen inwoners, tweedeverblijvers en toeristen in stijl genieten van een sfeervolle nieuwjaarsdrink en livemuziek. We verwachten jullie dus massaal op zondag 15 januari 2023 van 11 tot 13.30 uur op het Alfred Verweeplein!   

Sugar & Spice 
De livemuziek wordt dit jaar verzorgd door de zeskoppige performance band Sugar & Spice. Met nummers van James Brown, Ray Charles, Blues Brothers, Elvis, Louis Prima, Chuck Berry, Bill Haley, brengen ze een mix van soul, rock ‘n roll en andere populaire muziek om op te dansen. Leuk detail is dat de roots van alle bandleden in Knokke-Heist liggen en ze elkaar leerden kennen in MAAK. 

Frederik Torresan is de ervaren zanger/pianist van de liveband. Ook de rest van de bandleden zijn doorgewinterde muzikanten: Chris Van de Kerckhove speelt de sax, drummer en backing vocal van de band is Stanny Rijckaert en achter de (contra)bas gaat Luc Berton schuil. Sugar and Spice is volledig met zijn twee trompettisten Kurt Maenhout en Harald, trompettist/applausmeester. 

Kom dus zeker af naar deze wervelende meet & greet van het gemeentebestuur met zijn inwoners, tweedeverblijvers en trouwe bezoekers! De toegang en alle consumpties zijn gratis! 

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen