HomeZwinregio#kiesvoorvis vandaag

#kiesvoorvis vandaag

Ben je werkzoekende of kom je net van school? Reeds toe aan een carrièrewending? #kiesvoorvis Je wilt meer uitdaging in je leven, investeren in een duurzame economie en -toekomst, werken met een gezond en vers product? Functioneren in teamverband en in een klantgerichte benadering? Je bent werkzaam in een vishandel of juist helemaal niet.

Je bent bijvoorbeeld chef, leerling-kok of hobbyist/fishlover of oefent een functie in de visveiling uit. Kies dan nu voor een opleiding aan de VISACADEMIE, ook voor om- en bijscholing. Dag- en avondonderwijs. Visfileerder of -bewerker lijkt je wel iets of een baan als vissorteerder, productiechef, visaankoper, kwaliteitsmanager of magazijnier, viswinkelbediende of toch liever op de openbare markt?

Vlam je liever in het rond met een heftruck of stoere bestelbus mét respect voor plaspauzes, bij de visacademie kan het allemaal. Speciale voorwaarden voor Paritair Comité 143 (Zeevisserij). Eenmaal je brevet behaald, onmiddellijke werkzekerheid! Ook daar hebben we een speciale dienst voor. Meer info: 0475 95 54 63

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers