17.6 C
Knokke-Heist

Kim Kardashian’s Y2K-manicure doet denken aan Myspace

Kim Kardashian keert mogelijk terug naar haar Myspace-tijdperk, zo suggereert haar laatste Instagram-post. Sinds het socialemediaplatform in de jaren 2000 heerste, wisten alle meisjes in de Kardashian-clan hoe ze een peace-teken konden maken, precies zoals moeder Kris het hen had geleerd. Op 14 februari liet de oprichter van SKKN by Kim precies dat zien terwijl ze een zeer Y2K-manicure presenteerde: een melkwitte set met lange, vierkante puntjes die erom smeken om de knoppen van een bedazzled flip-telefoon aan te raken.

Een commentator op haar foto bekende: “Ja, ik mis deze tijd van Kim”, terwijl een ander schreef: “Het doet me denken aan Myspace.” Myspace – het oorspronkelijke online platform om je manicure te showen met een gezonde dosis peace-teken en duckface – is misschien niet meer wat het ooit was, maar aan de positieve kant leeft de nageltrend voort op meer moderne manieren, precies zoals Kardashian demonstreert.

Hoewel deze benadering een beetje nostalgisch is, won de “glazed-donut” nageltrend in 2022; Kim Kardashian, Jennifer Lopez en Lizzo maken slechts een klein deel uit van de beroemdheidscollectie die de trend in leven houdt sindsdien.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen