18 C
Knokke-Heist

Kinderen Veroveren Buitenwereld op Nationale Buitenspeeldag: Ontdek de 6 Locaties in Damme

Op een dag waarop de jeugdtelevisiezenders hun schermen op zwart zetten, is er geen enkele reden om binnen te blijven. Damme nodigt iedereen uit om op de Nationale Buitenspeeldag de buitenwereld te verkennen en samen volop te genieten van allerlei activiteiten op zes verschillende locaties. Schud die speelkleren en oude schoenen af en duik samen met vrienden en familie in de wereld van spel en plezier!

Deelname aan de evenementen is volledig gratis en vooraf inschrijven is niet nodig. Kinderen zijn vrij om te komen en gaan wanneer ze willen, en uiteraard zijn ouders, grootouders, tantes, nonkels en vrienden ook van harte welkom om mee te doen of te genieten van de gezellige sfeer op een terras.

De zes locaties om te ravotten zijn:

  1. Speelplein De Lieve in Moerkerke en Marollenplein in Sijsele: springkastelen en activiteiten voor jong en oud.
  2. Vrije Basisschool Sint-Rita in Den Hoorn en Vrije Basisschool ‘t Nestje in Lapscheure: open speelplaatsen met veel spel- en speelmateriaal.
  3. Cultuurfabriek in Sijsele: workshop ‘spiral painting’ onder leiding van François, lesgeefster creatieve ateliers Damme. Vergeet geen kledij aan te trekken die vuil mag worden!
  4. Skatepark in Sijsele: skateboardles van Beer Vanhoutte, die de nieuwste trucs aanleert. Breng je eigen skateboard, bescherming en helm mee.

Voor meer informatie of vragen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met UITbalie via beleven@damme.be of bellen naar 050 28 84 55.

Bereid je voor op een dag vol avontuur, ontdekking en plezier op de Nationale Buitenspeeldag in Damme. Ga op verkenning op de verschillende locaties en geniet van de unieke ervaringen die ze bieden. Wie weet wat voor spannende avonturen er op je wachten?

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen