5.9 C
Knokke-Heist

Klacht tegen onbekende vanuit de Icebar Knokke XL

De politie van Damme/Knokke-Heist nam deze morgen contact op met diverse Facebook moderators met de vraag een “specifiek” en onjuist bericht en foto’s vanuit een fake profiel te verwijderen. Ook onze moderator verwijderde het bericht waarin sprake was van een man die vrijdag een meisje zou hebben gedrogeerd in de Icebar Knokke XL op het Van Bunneplein. Zowel de uitbater als de betrokken man hebben intussen een klacht ingediend wegens smaad en eerroof.

“Er gaat een verhaal de ronde dat er vrijdagavond iemand gedrogeerd werd in onze chalet. Dit werd gepost op sociale media, met een foto van een man erbij. Deze persoon in kwestie heeft NIETS te maken met het voorval. De politie is een onderzoek gestart en de camerabeelden worden onderzocht”, staat ook te lezen op de facebookpagina van de Icebar.

We hebben geen melding gekregen van een meisje dat met drugs in aanraking is gekomen, zei commissaris Philip Vandierendonck. De Lokale Politie onderzoekt wie de beschuldigingen en de foto op internet heeft gezet, want het is natuurlijk strafbaar. Het profiel van de persoon die het bericht plaatste is intussen geblokkeerd op Facebook Knokke-Heist.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen