14.2 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Klassiek Leeft Meesterlijk start

Op zaterdag 23 juli 2022 om 20.30 uur bijt het orkest Casco Phil onder leiding van Shai Wosner de spits af van een nieuwe editie Klassiek Leeft Meesterlijk. Op het programma staat werk van Mozart (Piano Concerto in A K.414 en Bes K.450) en The Messenger van Silvestrov.   

De Amerikaanse pianist Shai Wosner soleert niet alleen in prachtige werken van Mozart en Silvestrov, maar dirigeert van achter zijn klavier ook de bevlogen musici van Casco Phil. Je kan hem bovendien exclusief aan het werk horen in het Mozart concerto (KV 450) waarmee hij in 1999 de vierde plaats behaalde op de Koningin Elisabethwedstrijd. 

Artistiek directeur Librecht van Beckevoort is bijzonder trots deze 14de editie van Klassiek Leeft Meesterlijk te mogen aankondigen. “Mijn dankbaarheid gaat uit naar het gemeentebestuur van Knokke-Heist en de medewerkers en vrijwilligers van Cultuurcentrum Scharpoord, omdat we dankzij hun hart voor kunst en cultuur deze zomer de klassieke muziek weer voor u kunnen laten klinken in Knokke-Heist. Dank ook aan onze trouwe partners Klara, Piano’s Maene en Mercedes-Group VDH. Hun sympathie en logistieke steun zijn voor ons festival van grote waarde. Mogen de concertuitvoeringen u tijdens deze festivaleditie 2022 passioneren, bemoedigen, ontroeren en begeesteren!” aldus Van Beckevoort.  

Prijs 

rang 1: € 30 / € 27 KH Uitpas, -26 jaar, groepen +10 pers. 
rang 2: € 25 / € 22 KH Uitpas, -26 jaar, groepen +10 pers. 
rang 3: € 20 / € 17 KH Uitpas, -26 jaar, groepen +10 pers. 

Bestel jouw ticket 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen