Home Knokke-Heist Kledingketen Brooklyn trekt aan de alarmbel

Kledingketen Brooklyn trekt aan de alarmbel

“Geef ons aub de kans om vanaf 1 december veilig open te gaan”. Dat is de noodkreet van Ubbe Descamps, zaakvoerder van kledingketen Brooklyn met onder andere een vestiging in de Lippenslaan. “Anders dreigen winkelketens zoals die  van ons te verdwijnen”.

In een videoboodschap op Facebook richt hij zich rechtstreeks tot premier Alexander Decroo (Open VLD). “Onze winkels zijn al 15 dagen gesloten”, zegt Ubbe Descamps in het filmpje.

“STOCK STRAKS NIETS MEER WAARD”

“Onze webshop doet het gelukkig goed maar de winkels zijn gesloten. In ons magazijn ligt een grote stock die over een paar weken niets meer waard is. Die moet in koopjes omdat de grote spelers ook kleding in koopjes gaan steken. En wij, als kleine speler, moeten volgen.

De urgentie is blijkbaar niet doorgedrongen tot in de Wetstraat. We worden niet gehoord en worden gevraagd om geduld te hebben. Wij weten ook niet wat de coronacijfers gaan doen.”

- Advertisment -

Lees ook dit

Het Weer in Knokke-Heist en de zwinregio

Deze ochtend is het tijdelijk droog, maar nog voor de middag krijgen we opnieuw perioden met regen. De meeste neerslag valt 's avonds. Het...

2 jaar voorwaardelijk voor Zeebruggenaar met een kort lontje

Een veertiger uit onze buurgemeente Zeebrugge bijna dag op dag twee jaar geleden net gedaan met werken, toen hij het op een parking...

Recente reactie van onze lezers