vrijdag, mei 27, 2022
14 C
Knokke-Heist

Kleinpunk in ’t Verzet

Kleinpunk is een gloednieuwe vierkoppige, Oost/West-Vlaamse muziekbende met de Knokke-Heistse Stanny Rijckaert, Luna Maes (Gent), Lander Lampaert (Eeklo) en Anthony Windels (Kortrijk). Op vrijdag 6 mei – 20u speelt Kleinpunk in Knokke-Heist op het podium van café  ’t Verzet.

Waarom je erbij moet zijn?

Omdat de muziek van Kleinpunk uniek is. Aan de hand van zachtaardige razernij en een vleugje nonsens komt Kleinpunk tot de combinatie van spoken word en catchy riffs. Van rauwe kleinkunst tot onschuldige punk (en alles daartussenin). Een concert van Kleinpunk is een onderdompeling in venijnige teksten en poedelnaakte muziek!

Omdat Kleinpunk steengoed is.

Stanny Rijckaert leerde drummen in Maak en vervolmaakt nu zijn opleiding in het KASK & Conservatorium in Gent. Ook zangeres Luna Maes, gistarist Lander Lampaert en bassist  Anthony Windels zijn KASK-studenten en muziekprofessionals (in spe), stuk voor stuk getalenteerde muzikanten waar we de volgende jaren nog veel van zullen horen.

Omdat muzikanten publiek nodig hebben. Op 12 mei speelt  Kleinpunk het voorprogramma van Filip Kowlier in De Kreun in Kortijk. Met de try-out in ’t Verzet in Knokke-Heist wil Kleinpunk extra goed voorbereid zijn om het Wilde Westen te veroveren.

Conclusie. We verwachten je vrijdag 6 mei – 20u in ’t Verzet, Duinenwater, Knokke-Heist.

Toegang is gratis. En iedereen is welkom. Jong, oud, muziekliefhebbers en curieuzeneusen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen