17.6 C
Knokke-Heist

Kleuter- en lager onderwijs Knokke-Heist viert Carnaval met succesvolle Klasparade wedstrijd

De Klasparade wedstrijd voor Carnaval 2023 in Knokke-Heist was opnieuw een groot succes. Klassen en scholen uit het kleuter- en lager onderwijs streden om de hoofdprijs. Naast de hoofdprijs waren er nog andere leuke prijzen te winnen. In dit artikel kom je te weten wie de winnaars zijn en welke prijzen er werden uitgedeeld.

Dit jaar namen er maar liefst 30 klassen deel aan De Klasparade wedstrijd voor Carnaval 2023 in Knokke-Heist. In totaal waren er 542 kinderen die hun creativiteit de vrije loop lieten. De werken van alle deelnemende klassen werden tentoongesteld bij de plaatselijke handelaars van vrijdag 17 tot maandag 27 februari.

De wedstrijd was onderverdeeld in 4 categorieën en per categorie werd er een top 3 gekozen. Alle winnaars kregen een leuk geschenkje, maar de winnaar per categorie ontving ook een boekenbon voor de klas. De hoofdprijs ging dit jaar naar het derde kleuter van de Sint-Jansschool. Onder leiding van juffen Veerle Maenhout en Nele Slabbinck wisten zij de jury te overtuigen met hun creativiteit en originaliteit. Op vrijdag 3 maart 2023 werden zij dan ook feestelijk ontvangen in Café Des Sports in de Graaf D’Ursellaan in Heist. De klas ontving een speelpakket van Playmobil en ook nog eens een carnavaleske brooddoos voor elke leerling.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen