HomeCultuurKlik Tope-campagne legt nadruk op samenhorigheid

Klik Tope-campagne legt nadruk op samenhorigheid

De dienst Jeugdcultuur zet de samenhorigheid van de leden, leiders en vrijwilligers van het jeugdwerk in Knokke-Heist in de kijker. Elk lid, leider of vrijwilliger krijgt een pakketje met een musketon en een badge voor op het uniform.

Knokke-Heist is uitgerust met een sterk georganiseerd jeugdwerk. Zelfs in deze moeilijke tijden staan de jongeren van Chiro Heist, Circus Jeugdatelier Oranje, FOS De Albatros, KSA De Tokke, Scouts Knokke, Jeugdclub ’t Verzet en Jeugdraad Knokke-Heist klaar voor hun leden en voor elkaar. Doorheen de steeds veranderende maatregelen organiseren zij activiteiten en brengen ze de jeugd digitaal en in levenden lijve samen.  

Door de sociale isolatie kunnen jongeren het idee krijgen dat ze er alleen voor staan. Klik Tope doorbreekt dit en vestigt aandacht op de samenhorigheid en de zorg voor elkaar die er is als lid of vrijwilliger van een jeugdvereniging. Zoals een musketon zaken verbindt, staan ook de dienst Jeugdcultuur en de Jeugdraad voor verbinding. Daarnaast wordt ook de link gelegd naar jeugdwelzijn en mentaal welbevinden.  

Alle info hierover vind je op www.jeugdwelzijn.knokke-heist.be
 

Meer info: 

jeugd@knokke-heist.be 

T 050 630 800 

De Marge 

Edward Verheyestraat 16, 8300 Knokke-Heist 

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers