19.5 C
Knokke-Heist

Kneistikrant kon een groei van 10% noteren in 2022

Ben jij op zoek naar een betrouwbare bron voor al het lokale nieuws uit de Zwinregio, van Knokke-Heist tot Damme en Sluis, inclusief de haven? Kneistikrant is de oplossing! Wij geloven dat lokaal nieuws van vitaal belang is voor een gezonde lokale samenleving. Door op de hoogte te zijn van wat er in de regio gebeurt, kun je meepraten, een mening vormen en betere beslissingen nemen.

Sinds 17 jaar zijn wij als eerste in België de lokale digitale krant die zich volledig richt op online lokaal nieuws. Onze krant is begrijpelijk, overzichtelijk en snel. Met een groei van meer dan 10% in 2022 en dagelijks bijna 14 000 lezers, zijn we trots op onze succesvolle aanwezigheid in de Zwinregio. Onze lezers gebruiken ook alle kanalen via een gratis e-mailabonnement, we vallen dagelijks in 8417 mailboxen. Onze sociale media-kanalen voegen volgens Google Analytics nog eens meer dan 5.000 lezers daaraan toe.

Opvallend is dat steeds meer mensen onze krant lezen via hun smartphone, 46% van de lezers. Er lezen net iets meer vrouwen (54%) onze digitale krant van de Zwinregio. Men begint ook pas regelmatig de krant te lezen als men een dertiger is geworden. Kneistikrant heeft ook een zeer trouw publiek dat hun krant elke dag op tijd verwacht.

Het feit dat onze krant nog steeds gratis is, komt door de vele vrijwilligers die de krant maken. Helaas leidt de energiecrisis nog steeds niet tot de financiële doorbraak van de Kneistikrant en worden de kosten nu al 17 jaar gedragen door KMO-INFO, een middenstandsorganisatie met een afdeling in Knokke-Heist. We hopen dat nieuwe partners zich zullen aansluiten zodat we onze krant verder kunnen uitbouwen.

Ontdek de verborgen schatten van de Zwinregio en lees Kneistikrant voor het beste lokale nieuws. Het is gratis, voor iedereen en op elk moment beschikbaar. Wordt nu abonnee of beter een partner!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen