vrijdag, mei 27, 2022
14 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Kneistikrant volgen kan voortaan ook via Telegram

Je bent niet de enige die overstapt naar Telegram. Vandaar dat we met Kneistikrant hebben beslist voortaan ook op Telegram onze nieuwsberichten te plaatsen. Na een update van de servicevoorwaarden die WhatsApp nu in staat stelt om je gegevens met het moederbedrijf te delen (in Amerika althans), zoeken privacy-minnende gebruikers naar alternatieven. Ook in Europa switchen mensen massaal naar andere berichten-apps.

Telegram bestaat al sinds 2013, maar geniet momenteel van een bijzonder momentum. In de nasleep van de WhatsApp-controverse deelde het bedrijf – dat zichzelf naar voren schuift als een op privacy gerichte service die zowel een-op-een beveiligde berichtenuitwisseling als meer sociale functies biedt (zoals groepschats) – dat het meer dan 25 miljoen gebruikers had vergaard in korte tijd. De service zegt dat het nu 500 miljoen actieve gebruikers heeft.

Telegram wordt vaak in een adem genoemd met Signal, een andere berichten-app die populair is onder mensen die op zoek zijn naar een veilige manier om berichtjes naar elkaar te sturen. Dus ook via “Breaking News” Kneistikrant berichten op Telegram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen