Home Cultuur Kneistival 2023: Sterren uit de hele wereld schitteren in de put

Kneistival 2023: Sterren uit de hele wereld schitteren in de put

1082

Het internationale muziekfestival Kneistival heeft zijn indrukwekkende line-up voor 2023 aangekondigd, met zowel Belgische topacts als internationale artiesten. Het evenement vindt plaats op 21, 22 en 23 juli in Knokke-Heist.

Kneistival opent op vrijdag 21 juli met het Belgische Mooneye, gevolgd door Radio Guga en Radio Botanique, een levendige jukebox die diverse muziekstijlen naadloos mixt. Zaterdag 22 juli verwelkomt het festival onder meer Jasper Erkens en viert K’s Choice hun 30-jarig jubileum. Een mysterieuze headliner voor de zaterdag zal later via sociale media worden onthuld.

Internationaal talent betreedt het podium op zondag 23 juli, met de Amerikaanse zangeres Kate Clover en de Engelse band Circa Waves. Zornik sluit het festival af met een knaller, ter ere van hun 21-jarige carrière. Ook de jongere bezoekers worden niet vergeten: de Ketnetband keert terug voor een swingende kindermiddag op zaterdag 22 juli om 14.30 uur.

Kneistival is een gratis muziekfestival op het Heldenplein in Knokke-Heist. Meer informatie is te vinden op www.kneistival.be.

Mis deze kans niet om getuige te zijn van een bijzondere samensmelting van nationale en internationale muzieksterren. Maar wie is die geheime headliner op zaterdagavond? Houd de sociale media van Kneistival of onze krant in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn!