Home Knokke-Heist Kneistse Eva tilt boer Dries het paard op

Kneistse Eva tilt boer Dries het paard op

Vier vrouwen aan kunnen is één ding, een paard op durven, dat is duidelijk een ander paar mouwen. Zelfs voor een paardenboer zoals Dries in ‘Boer zkt Vrouw’.

in de serie “Boer zkt Vrouw” breekt het angstzweet paardenboer uit wanneer zijn vier lieftallige logees hem vriendelijk verzoeken zelf ook eens op een paard te rijden, nadat hij hun eerst rijles gaf. Blijkt dat de paardenpensionhouder liever met beide voetjes op de grond staat. 

“Stallen uitmesten is ook ons ding niet, Dries, maar wij hebben het ook gedaan, he. Dit is een beetje flauw”, probeert Eva hem te overtuigen. “Hij had al 100 keer gezegd: ‘ik ga niet op een paard’! Maar als we met vier vrouwen zijn, zal het toch moeten”, lacht onze 24-jarige dame stadsgenote.

- Advertisment -

Lees ook dit

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

De dag start betrokken met regen of buien. Na de middag wordt het droog en komen er opklaringen. Matig zicht tijdens de neerslag. Maxima...

iearthfriendly.com uit Knokke-Heist maakt biologisch afbreekbare mondmaskers

iearthfriendly.com een ecologisch bedrijfje uit de Dorpsstraat hier in Knokke-Heist hecht veel waarde aan de gezondheid van de aarde en daarom verkopen we met...

Recente reactie van onze lezers