HomeKnokke-HeistKneistse jongeren vergeten vaak hun corona prik-afspraak te bevestigen

Kneistse jongeren vergeten vaak hun corona prik-afspraak te bevestigen

Momenteel hebben al meer dan 20 000 Knokke-Heistenaars hun eerste prik gekregen en zijn meer dan 11 000 inwoners volledig gevaccineerd. Het vaccinatieteam stelt echter vast dat steeds meer personen die een uitnodiging krijgen, het nalaten om elektronisch te bevestigen en toch afkomen. Blijkbaar is de jongere generatie op dat vlak nonchalanter dan hun (groot)ouders. Organisatorisch wordt het voor het vaccinatieteam zo moeilijker om het juiste aantal overblijvende vaccins in te schatten.  Het gemeentebestuur vraagt daarom de bevolking aan al wie een uitnodiging krijgt, om elektronisch te bevestigen of te annuleren. 

Registreer je op de Q-Vaxlijst en ga een veilige vakantie tegemoet! 

Alle 18-plussers die nog geen uitnodiging hebben gekregen, worden aangespoord om zich te laten registreren op https://www.qvax.be/how . Zo maak je kans om een paar weken eerder dan voorzien je vaccin toegediend te krijgen. Zo herwin je meteen je vrijheid en kun je genieten van een zorgeloze vakantie in binnen- en buitenland.  

Op 10 juni geen busverbinding naar vaccinatiecentrum 

Op donderdag 10 juni wordt vanaf 11 uur het centrum van Westkapelle afgesloten voor de tijdrit van Baloise Belgium Tour. De bus van De Lijn zal daarom van 7 tot 20 uur niet langs het vaccinatiecentrum in de Herenweg passeren.  Het vaccinatiecentrum Molenhoek blijft echter wel bereikbaar met de wagen en de fiets. 

Vaccinatiebewijzen 

Het vaccinatiecentrum krijgt van personen die op (zaken)reis gaan, dagelijks vragen of het een officieel document kunnen afleveren. De vaccinatiecentra leveren dergelijke vaccinatiebewijzen echter niet af. Daarvoor is het afwachten op het vaccinatiepaspoort dat Vlaanderen en Europa aan het uitwerken zijn. Voorlopig kan men voor een bewijs van vaccinatie terecht op https://www.myhealthviewer.be en https://brusselshealthnetwork.be/nl/ 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je reactie op het artikel.
Graag je naam hier.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers