15 C
Knokke-Heist

Knokke-Heist biedt inspiratie voor nieuwe zomerroman

Nadine Monfils, de bekende Belgische schrijfster, heeft een nieuwe roman geschreven die zich afspeelt aan de Belgische kust. Het boek, dat nog geen titel heeft, vertelt het verhaal van de schilder René Magritte en zijn vrouw Georgette, die genieten van hun vakantie in Knokke-Heist.

In het boek worden tal van verwijzingen gemaakt naar de oeuvres van Magritte en Hergé, en het is dan ook een ode aan België. Het verhaal begint wanneer de hond van René en Georgette, Loulou, een hand opgraaft op het strand. Het koppel ziet dit als een buitenkans om hun favoriete bezigheid uit te voeren: de moordenaar opsporen.

De roman is een geestige zomerroman die zeker de moeite waard is om te lezen. Nadine Monfils is beschikbaar voor interviews en vertelt graag meer over haar nieuwe boek.

Of het boek beter zal verkopen met of zonder de echte nam van onze gemeente in de titel, is nog niet duidelijk. Maar één ding is zeker: het belooft een spannend en humoristisch boek te worden, dat zich afspeelt op de prachtige Belgische kust.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen