11.8 C
Knokke-Heist

Knokke-Heist blikt terug op een succesvolle zomer!De gemeente Knokke-Heist kijkt positief terug op de zomermaanden juli en augustus 2022. Dankzij de prominente aanwezigheid van de zon heerste er in Knokke-Heist nog meer dan anders een aangename vakantiesfeer voor jong en oud.


Heel wat topevents zoals Knokke Hippique (60 000 bezoekers), World Padel Tour (12 000 bezoekers) & het Vuurwerkfestival (140 000 bezoekers) lokten een heleboel enthousiastelingen naar de badplaats. De hotels noteerden zowel in juli als augustus bijna iedere dag een bezetting van 100%. Ondanks deze gezellige drukte – die overigens mooi verspreid was – vonden er geen noemenswaardige incidenten plaats. Integendeel, iedereen genoot op zijn/haar manier van de vele troeven die Knokke-Heist rijk is. De winkels en kunstgaleries draaiden op volle toeren en de horeca heeft na een moeilijke periode twee topmaanden achter de rug. Ook voor wie hier de rust kwam opzoeken, was het aangenaam vertoeven op het uitgerekte strand of in de groene zones.

Goed nieuws: het zomerseizoen in Knokke-Heist is nog steeds niet afgelopen, want van 6 tot en met 9 oktober tovert de Zoute Grand Prix Week Knokke-Heist opnieuw om tot een waar paradijs voor liefhebbers van de mooiste wagens ter wereld. Alvast leuke vooruitzichten!
Voor meer informatie en tickets die je toegang geven tot de verschillende events kan je terecht op www.zoutegrandprix.be 

Kelly Pattist

1 REACTIE

  1. Men had er nog de 100.000 bezoekers van het cartoonfestival van enkele jaren geleden kunnen aan toevoegen moest het op de dijk in Heist doorgegaan zijn !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen