zondag, augustus 14, 2022
27.9 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Knokke-Heist in het teken van “het paard”

Nog tot en met 10 juli 2022 ben je van harte welkom op de zevende editie van Knokke Hippique. Knokke Hippique is een unieke samenkomst van de beste internationale ruiters in onze badplaats. En dit jaar is een extra speciale editie. De organisatie voegde namelijk een landenwedstrijd aan het programma toe. Na enkele jaren van afwezigheid staat er opnieuw een Nations Cup op de Belgische springkalender, die voor het eerst plaats vindt in Knokke-Heist! 

Het evenement start met het tweeweekse Summer Circuit en eindigt met een derde en laatste showweek, waarin zowel de landenwedstrijd als de 5-sterren Rolex Grote Prijs verreden worden. Kwam jij al langs? Nee? Zeker doen want Knokke-Hippique is helemaal gratis.

Het is je uitgelezen kans om kennis te maken met paardensport op het hoogste niveau. Maar Knokke Hippique is meer dan sport alleen. Je vindt er een uitgebreide lifestyle village met shops, animatie, eten- en drankstandjes, … Er zijn ook verschillende optredens en dj’s die het beste van zichzelf geven. Laat je onderdompelen door de magie van Knokke Hippique.  

Het volledige programma en meer nieuws vind je op www.knokkehippique.com.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen