18.4 C
Knokke-Heist

Knokke-Heist lanceert beleidsplan ruimte: “Jouw mening telt!”

In Knokke-Heist wordt momenteel een nieuw beleidsplan ruimte opgesteld om de toekomstige ontwikkeling van de gemeente te sturen en vorm te geven. Het gemeentebestuur roept dan ook alle betrokkenen op om deel te nemen aan de inspraakprocedure. Om de mogelijke impact van het beleidsplan op mens en milieu te kunnen meten, wordt een procedure voor een plan-milieueffectrapportage (plan-MER) opgestart. De kennisgevingsnota is vanaf 16 maart 2023 tot en met 17 mei 2023 beschikbaar en kan worden ingezien op de website van het Departement Omgeving of bij het Team Mer in Brussel. Je kan je mening geven over de milieueffecten die volgens jou onderzocht moeten worden en de manier waarop dat het best kan gebeuren, en alternatieven voorstellen. Jouw reacties zijn van harte welkom en kunnen via mail of digitaal inspraakformulier worden ingediend.

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist stelt iedereen in de gelegenheid om zijn of haar stem te laten horen bij de ontwikkeling van het beleidsplan ruimte. Maak dus zeker gebruik van deze kans om jouw mening te geven over de toekomst van jouw gemeente!

Voor meer informatie over milieueffectrapportage: omgeving.vlaanderen.be/milieueffectrapportage of bel het gratis nummer 1700.
Departement Omgeving
Team Mer
Plan-MER Beleidsplan ruimte Knokke-Heist (dossiernummer PL0293)
Koning Albert II-laan 20 bus 8
1000 BRUSSEL
mer@vlaanderen.be

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen