vrijdag, april 19, 2024
HomeKnokke-HeistKnokke-Heist Lanceert nieuwe route Elektrische Shopping Shuttle: Winkelen met Gemak!

Knokke-Heist Lanceert nieuwe route Elektrische Shopping Shuttle: Winkelen met Gemak!

Winkelen in Knokke-Heist wordt een fluitje van een cent dankzij de gloednieuwe, gratis elektrische Shopping Shuttle!

In een tijd waarin gemak en duurzaamheid hand in hand gaan, introduceert Knokke-Heist een innovatieve service die het winkelend publiek zonder enige kosten van het Alfred Verweeplein naar de legendarische Minigolf in het Zoute brengt. Deze shuttle service, een waar geschenk voor zowel inwoners als bezoekers, belooft de winkelervaring in de luxe badplaats naar een hoger niveau te tillen.

Met acht strategisch geplaatste haltes, biedt de Shopping Shuttle een naadloze verbinding tussen de belangrijkste winkelstraten. De route omvat locaties zoals het Alfred Verweeplein, Elizabetlaan, Dumortierlaan, en vele anderen, waarbij elke halte zorgvuldig is gekozen om shoppers zo dicht mogelijk bij hun bestemming te brengen. De shuttle rijdt op vrijdag, zaterdag, zondag, en tijdens Belgische schoolvakanties van 11 tot 18 uur, nog tot en met 31 maart 2024, waardoor het plannen van een winkeldag in Knokke-Heist zowel eenvoudig als aangenaam wordt.

Echter, vanwege wegenwerken in de Kustlaan, ondergaat de gebruikelijke route tijdelijke wijzigingen. Deze aanpassingen, geldig tot begin maart, zorgen ervoor dat de shuttle service flexibel blijft en de overlast voor passagiers minimaliseert. Ondanks de veranderingen in de route blijft de shuttle een uitstekende optie voor iedereen die de winkelstraten van Knokke-Heist wil verkennen, met aangepaste haltes om ervoor te zorgen dat geen enkele winkelervaring wordt gemist.

De tijdelijke wijzigingen omvatten de onbeschikbaarheid van enkele haltes in bepaalde richtingen, zoals de Van Bunnenlaan en het Driehoeksplein richting Alfred Verweeplein, en het Albertplein in beide richtingen. Passagiers worden aangemoedigd om op en af te stappen aan de Zeedijk ter hoogte van het Albertplein, om zo hun reis voort te zetten. Deze aanpassingen getuigen van de inzet van Knokke-Heist om te blijven voorzien in een hoogwaardige, toegankelijke service, ondanks onvoorziene omstandigheden.

In een wereld waar tijd kostbaar is en comfort koning, maakt de elektrische Shopping Shuttle van Knokke-Heist winkelen niet alleen een plezier, maar ook een milieuvriendelijke onderneming. Met elke halte en elke rit, wordt winkelen in Knokke-Heist een ervaring die zowel handig als bewust is, waardoor bezoekers en inwoners gelijk kunnen genieten van de charme en luxe die de stad te bieden heeft, zonder de zorgen van verkeer en parkeren.