17.9 C
Knokke-Heist

Knokke-Heist roept op tot actualisatie van contactgegevens tijdens crisissituaties

Het ICMS (Incident & Crisis Management System) is een online veiligheidsportaal dat door de overheidsdiensten gebruikt wordt tijdens een crisis- of noodsituatie. Het portaal omvat alle contactgegevens van infrastructuren (scholen, ziekenhuizen, evacuatiecentra, …) die nuttig zijn voor de noodplanning en het crisisbeheer. De gegevens in dit portaal worden op regelmatige basis geactualiseerd.

Op maandag 27 februari 2023 zal de dienst Preventie en Veiligheid van Knokke-Heist via het e-mailadres no-reply@notifications.icmsystem.be naar diverse plaatselijke organisaties een e-mail versturen met de vraag om hun contactgegevens na te kijken en indien nodig te actualiseren via deze link. Wie maandag een dergelijke mail ontvangt, wordt vriendelijk verzocht om eventuele aanpassingen, zo vlug mogelijk uit te voeren. Check ook eens of er geen e-mail van het ICMS in uw Spam-box is beland.
Om tijdens crisismomenten kordaat te kunnen reageren, is het immers belangrijk dat de hulp- en veiligheidsdiensten en de gemeentelijke administratie over recente contactgegevens beschikken. Het gemeentebestuur dankt de bevolking alvast bij voorbaat voor hun medewerking.
 
Voor meer informatie:
Dienst Preventie & Veiligheid – ‘t Walletje 104 – gebouw AGSO
Noodplanning@knokke-heist.be 
T 050 63 02 24  

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen